tirsdag den 20. januar 2015

Skriv det med korssting...


Jeg er et sted i mit liv, hvor jeg har brug for at mærke efter, finde frem til det der gør mig glad, og beslutte hvad jeg ønsker af livet.

Det er stort og så enkelt! Jeg har taget en del små beslutninger det sidste års tid, der har været med til at ændre min hverdag, og nu er jeg kommet til de lidt større. Jeg er fast beslutte på at få det bedste ud af hver dag, og har en mand der støtter mig fuldt ud.

Fra at have en sikker og fast hverdag, har jeg omformuleret flere af hverdagen gøremål, valgt en masse fra og sagt mig sikre job op! Hvad der så skal ske er ikke helt klart, men ændringer er på vej.
Jeg (vi) har besluttet, at jeg skal have mere tid til vores drenge og de daglige gøremål. Vi sadler lidt om i forhold til det vi før har kunne tillade os pga. økonomien, og så vil jeg prøve mig med at udleve en lille drøm eller to...

Alt dette har udløst et skønt arbejde med at brodere nogle af de sætninger, som har betydning for min og vores egenforståelse og hverdag. Ud over at det er skøn at se på, med stofligheden og håndværket bag, så tror jeg på, at det er med til at holde os vores mål og levemåde for øje, når vi hele tiden læser og kigger på disse sætninger.

Jeg er igang med flere af slagsen... så følg med her!

Skriv endelig til mig, hvis du har en sætning eller leveregel, jeg kan omsætte til broderibillede eller bare hvis du har en kommentar.

4 kommentarer:

 1. Held og lykke med dit nye liv. Det lyder spændende og velovervejet. Jeg håber, vi får lov at følge med i, hvad du finder på undervejs, - jeg er sikker på, at du får noget godt ud af det.

  SvarSlet
 2. Tak for den søde kommentar. Jeg skal nok skrive lidt her på bloggen - og jeg glæder mig til at komme igang med "en ny hverdag".

  SvarSlet
 3. "Små ting er små ting, men troskab i små ting er en stor ting" Det stod på en platte i mit barndomshjem :-) Jeg vil sige som Eva herover, at det lyder både spændende og velovervejet. Det vil jeg også gerne høre mere om.
  KH Lisbet

  SvarSlet
 4. Hej Lisbeth
  Det er sjovt, som man kan huske sådan nogle ordsprog - de gør ofte et større indtryk end man lige ved. Det må vist ende, ikke i en platte, men som et broderi.
  God weekend
  AD

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails