søndag den 11. marts 2012

Street-art i indkørslen


TRÆNGER TIL FORÅR (farver)!


Jeg har fået brugt nogle af mine garnrester, og lavet pom-poms. Efter en tur gennem CHP, blev jeg inspireret til selv at sætte farve på hverdagen.

Vi kan se vores indkørsel og dermed også træet, fra vores køkkenvinduer, og sikke en effekt det har. Jeg bliver sku' glad, manden er ikke særlig begejstret, men overbærende, drengene synes bare jeg er mærkelig... og forbipasserende skal lige kigge en ekstra gang.

Det er lige som det skal være.

7 kommentarer:

  1. Hi Hi - hvor ser det fint og festligt ud :-)
    Man må godt være lidt skør og mærkelig :-)

    Fortsat god søndag!

    SvarSlet
  2. Det ser skønt ud, man kan da kun blive glad af at gå forbi der

    SvarSlet
  3. Herligt!!
    Hvor ville jeg ønske, at jeg havde et træ her, hvor jeg bor. Så ville det helt sikkert meget hurtigt blive til et "frugttræ" med frugter i alverdens farver. Jeg må nøjes med at male sten, når sneen engang forsvinder.

    SvarSlet
  4. Jamen det lyder jo helt perfekt! :) Det vil jeg også gøre, når jeg engang får en inkørsel! Det handler om at få folk til at undre sig :) Det tror jeg på skaber kreativitet :)

    Dejlig blog du har her :) jeg vild med stemningsbillederne til højre :)

    God søndag!

    Kh. Jenny

    SvarSlet
  5. Hvilken fin løsning, du har fundet på;) Det hjælper da lidt på det ellers grå vejr.

    SvarSlet
  6. Tak for de søde kommentar. Ja, lidt skæve vinkler i hverdagen, er der ingen som tager skade af - måske kan det være med til at rykke lidt på vores perfekte og "rigtige" holdning og mening om ting.
    God søndag.
    Miss AD

    SvarSlet