fredag den 14. marts 2014

Robotter på en ny måde
 Sidste indlæg jeg skrev startede noget i stil med Pu-ha jeg nåede det! Og det er desværre også sådan jeg har det pt. med det hele. Jeg har rigtig mange ting, som skal laves og gøres, og når det også kun lige inden deadline. Det giver jo lidt til eftertanke, og må nok erkende, at jeg bliver nød til at skære ned på flere af de ting, som jeg går og involvere mig i.

Men men man... lidt får jeg lavet til bloggen, eller det var egenligt i forbindelse med min planlægning af billedfagetsdag på min skole at jeg lavede disse robotter.

Billeder i børnehøjde... og små tændstiksæskerobotter til pynt.
- kig forbi min billedkunstblog, og se hvordan elevernes robotbilleder er blevet www.naestenkunst.blogspot.com2 kommentarer:

  1. Hvor er de skønne dine robotter!

    SvarSlet
  2. The Eastern Northern Shores to the louis vuitton outlet Na Pali Coast: Kauai :: Lihue, HIStarting in Lihue hermes outlet, this 52-mile drive visits two waterfalls, passes 9 county beach parks, and reveals some of the replica rolex most magnificent coastal scenery found anywhere in the world. Two water-filled caves can be explored, one directly along the highway. Th…

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails