onsdag den 10. oktober 2012

Eksperimenterende broderi for børn


 Jeg har tidligere lavet et indlæg om eksperimenternede broderi, og fortalt om at mine elever i håndarbejde, skulle prøve det.

Her er de så... mine skønne kreative elever fra 4.b, har fået lavet deres billeder. Det er blevet til mange forskellige udtryk de har fået broderet på dem selv.

Forløb: Jeg har taget foto af alle. De skulle lave ansigter, så det kunne understøtte deres udtryk og inspirere dem til at lave ekstra udtryksfulde billeder. De har lavet en skitse, med streger hvor de ønskede at brodere. Så har de prikket huller i deres store billede, der hvor de efterfølgende skulle brodere. Dette billede er i str. a3, og kopieret til tykt tegnepapir. Derefter er de selv gået igang med at brodere.

Det har været et forløb, de har været meget optaget og arbejdet selvstændigt med.
Herunder er nogle af de færdige billeder.
 

 

 

3 kommentarer:

  1. Hvor fedt :) Den idé er hermed stjålet, til næste gang jeg skal være kreativ med børn :)

    SvarSlet
  2. Hvor er det fedt at du deler de ting, du har lavet med dine elever - det er specielt fedt for mig, som skal have håndarbejde for første gang nogensinde her ved skolestart... Jeg har altid været kreativ og kan det meste indenfor håndarbejde, men én ting er, at kunne noget selv...en anden ting er at finde på ting børnene kan lave - så tak for inspirationen :-) Glade kreahilsen Karina

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails