mandag den 7. maj 2012

Borddekorationer med fantasi


Jeg er altid blevet kaldt kreativ - og jeg synes jo ikke selv, at jeg kan noget specielt. Måske det er janteloven, som "taler" - måske er det specielle i andres øjne, ikke synligt for mig, eller måske fokuserer jeg for meget på alt det jeg ikke kan. Jeg ved det virkelig ikke!
Det er vel egentlig også underordnet, så længe jeg nyder at lave det jeg gør, og glædes ved at andre også nyder synet af det jeg laver.

Nå... men jeg har arbejdet som blomsterdekoratør en del af mine unge år, og tillært mig de grundlæggende teknikker. Det er blevet til rigtig mange borddekorationer, buketter og lign. Dog ikke meget de sidste håndfuld år. De gange jeg har lavet borddekorationer, har jeg prøvet at give det en skæv vinkel, og få lidt personlighed frem. Dvs. gennem utraditionelt valg af materialer, kombineret med det traditionelle.

I fredags skulle min yndlingsnevø konfirmeres, og jeg var selvskrevet til at lave borddeko.
I indbydelserne, som jeg også lavede, var der bl.a en bil, klippet i traktordæk på, og konfirmandens eget monogram. Det tog jeg med videre - både på bordkortene og i blomsterne.Jeg bandt buketter med lime, porre, efeublade, roser og cykelslange. Vasen beklædte jeg med skiver af lime. Det blev buketter man kunne gå "på jagt i". Som min nevø sagde - "skørt, og meget mærkeligt, men flot".

7 kommentarer:

 1. Ingen jantelov her ;o)
  det er en rigtig sød dekoration.
  mange hilsener
  mona

  SvarSlet
 2. Skørt og flot, - meget godt sagt. Og rigtig fine til en drenge-konfirmation. Jeg kan godt lide, at de er lidt "skæve".

  SvarSlet
 3. Super kreativt og smart!
  Ham med overskægget hedder Preben Kirkegaard :)

  SvarSlet
 4. Hej, jeg har lige set et gammelt indlæg hvor du har vist sådan nogen broderier med fugle i træer.
  Kunne jeg få dig til at tage nogen størrere billeder af dem og sende til mig på mail ?

  SvarSlet
 5. Hej marolle

  Jeg kan sende dig billederne, så må du lige sende mig din mailadresse.
  De er i farver, og du kan bare lave dem om til gråtoner, så er mønstret tydeligere.

  God søndag AD

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fede buketter! Skøn ide med lime på vasen, porrer og cykelslange i buketten :) Melder mig straks som fast læser!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails