tirsdag den 27. juli 2010

Et unika af en lampe

Så blev den færdig, min hæklet lampeskærm.
Synes selv at den er unik på den fede måde.
Dette vil være endnu et samtale emne når vi har besøg. Holdningerne vil være mange og der vil sikkert blive sat spørgsmålstegn ved såvel udseende, ideen, det skønne eller skøre ved den og ikke mindst enigheden om at have sådan en lampe stående. Jeg ved at vores familie og venners kropssprog vil sige mere end ord. Det bliver nu meget sjovt, at opleve folks reaktioner.

Måske sidder nogle af jer, og tænker "Det kan jeg godt sætte mig ind i", eller måske tænker I, "Hvad snakket hun om". Men lige gyldigt hvad, så vil min lampeskærm gøre en forskel.
Den vil (også for mig selv) sætte nogle følelser og tanker i gang, hver gang jer ser på den. Jeg bliver nød til at tage stilling til en masse ting, fordi den er så special, og "ikke normal" at have i sin stue. - FEDT!
Er det ikke utroligt at en enkelt ting kan lave så meget ravage.
Da du så ovenstående billede, tænkte du så ikke:
Hvad synes jeg egentlig om den?
Har jeg set det før?
Hvordan ville den se ud i min stue?
Hvorfor hækle en lampeskærm?
Det er en sjov ide, eller hmm.. bedstemorsfirkanter på en anden måde.
- måske har du blot haft en af tankerne, og så har den vel fået en lille bitte plads i din bevidsthed.

Jeg ved at denne ide ikke er enestående, og unik (som i aldrig før set), og da slet ikke i vores blogunivers. Men jeg synes nu selv at ideen er sjov :-)

Hvad synes du?

9 kommentarer:

 1. Jow du har ret. Der gik mange tanker igennem mit hoved da jeg så din lampeskærm. Men til din trøst var det positive tanker. For jeg synes det er meget smuk og meget unik. Og jeg er slet ikke i tvivl om at den også kunne være smuk i min stue.

  SvarSlet
 2. Jeg syntes den er skøn og med herlige farver....tror faktisk - hvordan lampe syner, lige så meget afhænger af om den "passer ind". At den virker naturlig i hjemmet.

  SvarSlet
 3. Og forresten...opdagede lige idag den efterlyste vejledning til perleskålene på din siden...så har været igang med en afprøvning. Takker.

  SvarSlet
 4. Jeg tænkte: sådan en vil jeg også lave. Men hvordan sørger du fpr at det ikke brænder?

  SvarSlet
 5. Sjov idé... Fantastisk hvad man kan få ud at de firkanter...

  Jeg har set din blog igennem... har meldt mig som fast læser, du har jo gang i masser af sjove ting.. Dejlig blog..

  Kan ikke finde dine perleskåle nogle steder.. Ville så gerne se hvordan du laver dem...

  Lone

  SvarSlet
 6. Hej Lone
  Jeg er glad for at du kan lide min side og det jeg går og sysler med.
  Perleskålene er vist i billede i venstre side og lidt længere nede er opskriften på dem. Skriv endelig igen hvis nødvendigt.
  God arbejdslyst!

  SvarSlet
 7. Hej Onkel Anne
  Jeg har lavet et betræk til den skærm som var på lampen. Skærmen var helt hvid. Så det er ingen risiko for at den bliver for varm og evt. brænder. Jeg har målt omkredsen på skærmen. Den er lidt smallere for oven end for neden. Så har jeg regnet ud hvor mange firkanter jeg skulle bruge. På bagsiden er nogle af firkanterne mindre, for at få den til at passe. Jeg har som afslutning hæklet en kant af halve stangmasker for oven og neden af skærmen. Vupti... Den sidder "løst" på, så jeg altid kan tage den af for at vaske den eller bare tage den af når jeg ikke mere vil se på den.
  - glæder mig til at se andre udgaver af den, måske på din side?? :-)

  SvarSlet
 8. Jeg tænkte: Nej hvor er den fed :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails