lørdag den 9. maj 2015

Indbagt is i marengs

En lækker bombe af is og marengs!

Jeg kan huske den fra 80'erne, og den smager ikke mindre godt i dag.
Fik lavet den største dessert i går til os og vores gæster. 

Lagkagebunde smurt med syltetøj. Is ovenpå og dækket helt til med friskpisket marengs. 10-15 min i en forvarmet ovn på 225 grader, og frisk frugt til.

Desserten blive sprød og varm på overfladen, kold i midten (isen) og med lagkagebundens blødhed er det en fantastisk let og lækker dessert. Det friske frugt gør det ikke værre.
Det er dog ret store stykker man får, pga. størrelsen på desserten. Det kan næsten fornemmes på billedet. Tænker at jeg næste gang vil lave dem i små portionsanretninger, så alle får deres egen lille skål. Det vil se lidt kønnere ud og være mere overskueligt at spise.
MEN... vi fik tømt fadet i går, uden problemer :-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails