søndag den 2. marts 2014

Endelig fastelavn


Pu-ha, Sådan! og vi nåede det...

Fastelavn hos os, går ikke stille forbi. Dvs. det er ikke en hurtig købt dragt og færdig. Nej, nej... mine skønne drenge begynder allerede at småsnakke om hvad de skal være, omkring efterårsferien. Et par uger inden har de så besluttet sig, og vi går i gang med at lave. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at jeg synes det er helt fantastisk at lave, og især når det er med mine drenge. Virkelig fedt!

Det er en hyggelig og kreativ proces, som vi alle er meget engageret i. Hvordan kan vi løse opgaven, hvad kan vi bruge af det vi har og hvad skal købes. 

I år er der brugt meget maling - pap og så har vi genbrugt en del også.

Jeppe (til venstre) er en plasticlegetøjssoldat - helt grøn
Rasmus (til højre) er minecraft med en diamanthakke.


MINECRAFT
Vi har brugt en papkasse, som er rettet til, så den blev firkantet. Tape, tape og tape kan klare den opgave.
Derefter har jeg målt op og malet felterne i de rigtige farver. Fundet et billede på nettet, da jeg ikke aner hvordan de ser ud.
Kroppen et et stykke pap foldet og limet så den passer Rasmus. Et hul til hovedet og til armene.
Diamanthakken er opmålt og skåret ud i tykt pap, to lag, og malet i pixels, som hovedet. Det er en diamanthakke pga. den blå farve - har jeg fået fortalt.

Så var det bare at finde blå bukser og turkis/blå bluse frem.

Sådan!
PLASTICSOLDATEN
Til Jeppe har vi været i genbrugen og fundet en "militærjakke", taget hans regnbukser og gummistøvler, et gammelt bælte (morens), et ødelagt gevær, en nytårshat, en gammel mobiltelefon, plastic håndgranat m.m til bæltet. Alt dette er sprayet grønt, af flere omgange. Malingen er den billige fra Hjem og Fix, farven er perfekt.

Jeg har skåret en træplade ud, og malet den grøn også. Hatten er betrukket med grøn gaffatape også købt i Hjem og Fix. Og afslutningsvis er han malet grøn i håret, hovedet, nakken og på hænderne.

HELT HELT grøn.

Desværre har vi ikke fundet en løsning på pladen. Han bliver tapet fast med gaffatape (grøn), men kan ikke rigtig gå rundt så...2 kommentarer:

  1. Rigtig smarte kostumer! Sikken dog fantasi! I like! :o)

    SvarSlet
  2. Nounou Mountain Trail East to Alii Vista Hale replica wathces "Sleeping Giant" :: Lihue, HIThe Nounou Mountain Trail East is one of the three trails that climbs up to the summit of Nounou Mountain, also known gucci replica as Sleeping Giant. The trail follows the eastern access up a series of switchbacks through the forest. The path ends chanel replica at Alii Vista H…

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails