søndag den 2. februar 2014

En fryd for øjet


Jeg har fået disse to skønne vaser, som har et sart og feminint udtryk. De er håndlavet af en keramiker fra Århus, som hedder Malene.

Hun har lagt fine billeder på vaserne, og indeni, hvor hun efterfølgende har lakeret og brændt dem.

De står uden blomster i, både fordi jeg ikke synes det lige er årstiden og så er de smukke i sig selv. De passer helt perfekt til mine skabe, som er tyrkise. Det kan ses på billederne.4 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine ! og den med undulaterne kunne lige være et hit for min søster. Har Malene en hjemmeside eller andet hvor man kan finde hende ?

  SvarSlet
 2. De er fuldstændig fantastiske :)

  SvarSlet
 3. Hej - til start kan jeg sige at I kan finde Malene på instagram under #malenelynggaard. Og der er I velkommen til at skrive til hende. Derudover sælges hendes vaser i AroS shoppen, Århus og i 1+1 textil i grønnegade også i Århus. Jeg lægger flere billeder og links ud når jeg får dem af Malene.
  God dag AD

  SvarSlet
 4. The 2009 McKinsey Consumer survey emphasized chanel replica that companies should no longer assume the existence of a homogenous market and monolithic block of 1.3 billion hermes outlet consumers, adopting a one-size-fits-all China strategy. The survey introduces the map approach to China market strategy. How will this alter the business models of foreign luxury companies trying to gain a fendi outlet foothold in China beyond tier-1 cities?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails