søndag den 2. december 2012

Spiselige juletræer


Detaljer er skønne, og det er ofte dem vi lægger mærke til i alt det STORE skønne.

Til vores dessert lørdag, lavet  fine chokoladejuletræer, som pynt på de portionsanrettede citronfromager.
Ja, citronfromage... det vender jeg lige tilbage til om lidt. Først juletræerne - har set dem på pinterest, og vidste at de skulle afprøves.

How to do: Smeltechokolade i vandbad, hælde chokoladen i et hjemmelavet kræmmerhus af bagepapir - klippe et lille bitte hul i enden af kræmmerhuset, og så er det bare igang med at tegne juletræer (eller andet) på bageplader med bagepapir på. Jeg startede for oven og tog den venstre side ned med takkerne, og derefter hele stammen nedefra og op, til sidst højre side af træet. Det er vigtigt at det hænger sammen. Så på køl og vupti, klar til pynt og spise.

Lige tilbage til citronfromagen... vi lavede ristaffel og så måtte jeg også prøve at lave citronfromage. Hvor nemt, og hurtigt at lave.En succes da alle kunne huske både hovedret og desserten, fra vores unge dage - meget unge dage...

1 kommentar:

  1. nej hvor ser det godt ud.
    Og du har helt ret - den slags detaljer sætter lige prikken over i'et
    hilsen Mona

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails