torsdag den 26. april 2012

Nemt og lækkert knækbrød


DIY
- knækbrød

2 dl vand
1 1/2 tsk salt
1 1/4 dl olie
200 g hvedemel
1 tsk bagepulver
50 g havregryn
50 g sesamfrø
havsaltsflager

Bland alle ingredienser og ælt til en fast dej. Del dejen i to lige store dele og rul hver del ud så tyndt som muligt på et stykke bagepapir. Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv. Læg de to stykker bagepapir med dejen over på to bageplader. Pensl med vand og drys med kernerne.
Bag knækbrødene ved 200 grader (varmluft 180 grader) ca. 25 minutter til de er let gyldne.

- vildt lækre!



4 kommentarer:

  1. To dl knækbrød ? Som i hvordan ? :)

    SvarSlet
  2. Det er så lækkert med hjemmebagte knækbrød. Jeg ruller ud mellem to stykker bagepapir, så kan de blive helt tynde uden at hænge i kagerullen:)

    SvarSlet
  3. Det ser da lækkert og skal bestemt afprøves! Uhmmmm....

    SvarSlet
  4. Hæ hæ... 2 dl knækbrød, nej det giver sku ikke mening. Jeg har rettet det til vand, som der skulle stå.
    Tak for ideen Eva, det må prøves. Skal have bagt igen i morgen, mums.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails