mandag den 25. juli 2011

Har gjort et broderikup!

Jeg "kom lige til" at suse forbi genbrugsbutikken. Ganske godt... Jeg fandt disse tre broderibilleder, som viser årstiderne (et mangler dog). Tror ikke umiddelbart at de skal ud af rammerne, men skal bruges som inspiration til både min hå- og billedkunstundervisning.
- Jeg er glad :-)

9 kommentarer:

 1. hvor er de bare fede, hvis du en dag har tid og lyst, vil du så ikke tage et nær billed af hver broderi, ville rigtig gerne prøve at brodere dem?

  Kh sara

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder! Kunne godt blive inspireret til at lave 4 broderier i samme tema med et lidt mere minimalistisk udtryk. Du må meget gerne tage et close up af fuglene hvis du en dag får tid :)

  SvarSlet
 3. De er virkelig flotte! Mon du kan opstøve foråret?

  SvarSlet
 4. Wauw, ja det er absolut et kup- tillykke;)

  SvarSlet
 5. Jep.. de er total fede. Jeg tager gerne nærbillede af dem os, lægger dem ud.
  Havde selv tænkt på at tage endnu en tur i genbrugen og "søge" efter det sidste billede.
  Jeg har selv tænkt at lave billederne i stof, og som tegnet stamme og papirudklip fra ugeblade, til bladene (med mine elever).
  God aften til jer alle :-)

  SvarSlet
 6. Flotte broderier;-) Synd at du ikke fant den siste, men det var ett lett mønster, så kanskje du broderer den som mangler utfra fantasien? Klem

  SvarSlet
 7. Ej, hvor sjovt at se disse billeder her. Min mor har lavet dem alle 4, men kan faktisk ikke lige huske om hun har dem hængende endnu. Måske har hun møstrerne liggende endnu, hvis nogen skulle være interessret?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails