søndag den 14. november 2010

Mums muffins

Jeg har været rigtig søndagshyggelig og bagt bananmuffins med chokolade. De er lette at lave, dufter super godt i hele huset og altid et hit hos ungerne (og undertegnede). Derudover er de gode at putte i fryseren, hvis der er nogle tilbage...

Opskrift:
14 stk.
14 muffinsforme af papir
250 g bananer, 2 spsk citronsaft
250 g mel, 2 tsk.bagepulver, 1 tsk. natron, 125 g. sukker
1 æg, 2 tsk. vanillesukker, 80 ml planteolie
250  yoghurt naturel, 100 g mælkechokolade (måske mere).

1: forvarm ovnen 180 grader.
2: Skræl og mas bananerne og dryp med citronsaft. Bland mel, natron og bagepulver.
3: Pisk ægget. Tilsæt sukker, vanillesukker, olie, yoghurt og bananmosen samt ægget til melblandingen. Hak chokoladen i små stykker og vend i dejen. Fordel dejen jævnt i formene.
4: Bag dine muffins midt i ovnen ca. 30 min.

Bon appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails